Storsatsing i Spania

Sports International fortsetter sin store satsing i Spania ved å forlenge sin avtale med fire år med det Malaga-baserte selskapet QTS Services. Dette innebærer blant annet enda flere spennende anlegg å velge mellom både på Costa del Sol og Costa Blanca.

  • - Spania fortsetter å være en fantastisk destinasjon på mange måter, og derfor føles utviklingen av samarbeidet med QTS Service logisk, sier Sports Internationals administrerende direktør Andreas Öster. De er ytterst seriøse og profesjonelle, og sammen deler vi de verdiene som er så viktige for at et lag skal få alt de har rett til å forvente av en treningsleir i Spania. Vi er svært glade for å styrke samarbeidet ytterligere med QTS Services, der vi forventer stadig økende volumer både i Malaga og Alicante i løpet av det kommende året.

Satsingen innebærer også et antall nye interessante og prisgunstige destinasjoner med både kunstgress og naturgress.

  • - Det finnes noe for alle, fra elitelag til de yngste ungdomsgruppene, fortsetter Andreas Öster og legger til:

  • - Vi har fått utrolig fin tilbakemelding fra lagene som har reist med oss i vår, og høy kvalitet til en god pris er fortsatt ledestjernen for oss i Sports International. Alle lag som reiser med oss gjør en solid innsats for å komme av gårde, og vi vil sikre at deres forhåpninger om en vellykket reise blir oppfylt. Vi vil at dette skal bli et minne for livet.

Også i Catalonia øker tilbudet, og samarbeid med en rekke topplanlegg har blitt styrket.

  • - Ja, vi føler at interessen for Barcelona også vokser, og det føles bra å matche dette med et enda større tilbud av fine anlegg til gode priser.