Første lag ankommet hjem

Nå er leirsesongen i gang for alvor, først ut i 2024 var jentene fra Mølndalslaget Jitex BK født 2009. De dro helgen 4.-9. januar til spanske Benidorm på en treningsleir i strålende sol.

Vi har kunnet følge deres reise på Instagram. (Søk på jitex_ulag) der det har blitt oppdatert flittig underveis. Vi gleder oss over de fine ordene og er glade for å ha bidratt til en reise som deltakerne vil huske resten av livet. Fra deres Instagram kan vi lese.

"Vi hadde en fantastisk treningsleir og vi kan alle være stolte av våre jenter som har oppført seg eksemplarisk og tatt ansvar for seg selv og sine venner, bare glade og positive tilrop hele uken! 5 treninger og 2 utrolig gode kamper med lokale lag. U14 guttene fra Benidorm og Benidorms damelag spilte mot oss i to intense kamper.

Treningsleiren var perfekt! Alle nøt det og vi fikk mye ut av reisen i form av spilleglede, trening, vær og sosial utveksling. Alt har klikket! Treningsanlegget var fantastisk med mange fine kunstgressbaner, som gjorde treningsforholdene perfekte! Stor takk til vår lokale kontaktperson Tomas som samarbeider med Sports International, dere kommer til å få virkelig gode anmeldelser fra oss! Tomás har vært tilgjengelig under hele oppholdet og lettet utrolig mye. Det er slik en arrangør skal fungere når den er som best! Hele opplegget var profesjonelt og alle våre behov ble møtt, hotellet var fantastisk og tilbød alle fasiliteter vi trengte, treningsstudio, konferanserom, utendørsbasseng, innendørsbasseng. Og ingen mas om ekstra kostnader. Ville vi ha et konferanserom 3 ganger per dag, ja da fikk vi det! Nærhet til banene, nærhet til gamlebyen, nærhet til stranden! Alt var perfekt! Vi fikk til mange fine minner her og det er fantastisk gøy at jentene holdt sammen i en stor gruppe der alle hang med hverandre.

Nå har vi en dag igjen og i morgen er det hjemreise, vi takker Spania som bød på fantastisk vær! Dette kommer vi til å huske lenge!"

Tenker laget ditt på en treningsleir til våren/sommeren? Ikke nøl med å kontakte en av våre erfarne treningsleireksperter i dag.